29
Novembre
18:00 h
CaixaForum Sevilla

Bob Lenz:
Aprenentatge Basat en Projectes

El director del Buck Institute of Education (BIE) planteja noves formes d’ensenyar i aprendre per preparar l’alumnat per a una vida exitosa.

BOB
LENZ

Actual director executiu del BIE, Lenz fa anys que treballa en el camp de la innovació educativa. Gràcies a la seva feina s’ha convertit en una autoritat internacional en el Project Based Learning (PBL), l’ensenyament de competències i l’evolució del rendiment.

Gran part de la seva feina se centra a ajudar el professorat a fer servir l’Aprenentatge Basat en Projectes en tots els graus i les àrees temàtiques per preparar l’alumnat per a una vida exitosa.

Accedeix a la conferència completa

Vols saber més coses sobre l’Aprenentatge Basat en Projectes (ABP)? Bob Lenz ens ha explicat com fer servir l’ABP i com aquesta metodologia permet que l’alumnat treballi cap a la solució de problemes rellevants per a la vida, tot adquirint coneixement i habilitats a través de la recerca, la pràctica i la creació.

Més vídeos sobre aquesta temàtica

  • L’ABP, aplicat a les aules

    El Col·legi SAFA Úbeda va introduir l’ABP com a alternativa a l’educació tradicional fa 20 anys. Ara, el professorat i l’alumnat ens expliquen els beneficis d’aquest mètode.

  • Entrevista a Bob Lenz

    Bob Lenz fa una reflexió sobre els principals reptes als quals s’enfronta l’educació i el paper que té l’ABP en el nou context educatiu.